Meny Lukk

Flott stevne i Karasjok

Karasjok Svømmeklubb arrangerte et kjempefint svømmestevne i Karasjok i helga. Rundt 120 deltakere fra 12 klubber deltok, av det ca 65 rekrutter.

Fra Nordkapp svømmeklubb deltok hele 17 svømmere, av disse 11 rekrutter som svømte totalt 44 distanser pluss to stafetter og alle fikk fine deltakerpremier. Rekruttene som var med var Emilie, Niklas, Viljar, Sigurd, Nikolai, Enja, Sara Vibeke, Martine, Natalie, Sophia og Maya.

Våre 6 approberte (konkurransesvømmere) svømte 21 øvelser og satte flere gode personlige rekorder. For Maribel Alseth, Anine Horn Frantzen (bilde) og Anniken Jensen var dette deres første konkurransestevne, og jentene gjorde en solid innsats!

3 førsteplasser, 4 andreplasser og en tredjeplass ble det også på Nordkappsvømmerne Rebecca Jensen, Alma Methi og Trym Einvik Onsøien i tillegg til deltakerpremier til de yngste konkurransesvømmerne født i 2012 – 2014. Resultatene fra stevnet finner du på medley.no. Etter barmeidrettsreglene er resultatene for 9 og 10-åringene kun oppstilt alfabetisk, mens for de som er født i 2012 eller tidligere er resultatene oppstilt etter beste tid i hver årsklasse.

Med 4 reiseledere og 3 trenere var det en stor tropp fra Nordkapp som dro til Karasjok denne helga. Tusen takk til Nordkapp Bilservice som sponset leiebiler slik at reisekostnadene for dette stevnet ikke ble så store! Dette gjør det mulig for svømmeklubben å delta på stevner rundt om i Finnmark.

Neste svømmestevne etter terminlista er sommerstevne 17-18.juni i Alta.