Meny Lukk

Treningstider

Foreløpige treningstider for sesongen 2023/2024

Treningstidene er forslag, det vil kunne bli endringer etter hva som passer best for trenerne og utøverne. Gi gjerne beskjed hvilke tidspunkt som passer ditt barn evt IKKE passer så vil vi forsøke å tilpasse tidene best mulig.

Nordkapp svømmeklubb er med i Norges svømmeskole og kjører svømmeopplæring i form av forskjellige kurs. Hvilket kurs et barn kan delta på er avhengig av svømmerens nivå. Hvert kurs har sine kompetansemål. Les mer om disse på www.tryggivann.no

Følgende kurs tilbys:

Baby/småbarnssvømming:

Babysvømming er en vannaktivitet for barn i alderen 0-2 år der foreldre deltar aktivt i bassenget.
Aktiviteten er en lekaktivitet som vektlegger den nære kontakten mellom foreldre og det nye familiemedlemmet, samt eventuelle søsken. Aktiviteten skal foregå på barnets premisser. En voksen må være med i bassenget.

Småbarnssvømming er en vannaktivitet for barn i alderen 3-5 år der foreldre deltar aktivt i bassenget.
Småbarnssvømming skal være basert på lekaktiviteter som gjør at barna lærer seg å utnytte vannets egenskaper (dykke-flyte-gli-fremdrift), og mestre ferdigheter som er viktige ut i fra et selvbergingsperspektiv.

Grunnkurs:

Under grunnkursene og de videregående kursene vil barna få opplæring av en eller flere instruktører. Hvert enkelt kurs har egne mål, og barna må mestre målene i et kurs før de kan gå videre til neste kurs. Klikk deg inn på kursnavnene for å lese mer om målene på kurset. Klikk på klokkeslettet bak kurset for å se når kurset har treningstider og meld på barnet eller få informasjon om påmelding til kurs.

Videregående kurs:

Vi trenger fortsatt flere trenere. Uten flere trenere vil vi ikke kunne tilby svømmeopplæring til alle som ønsker det.

Medlemskontingent per kalenderår er 250,-. Medlemskap registreres på https://medlemskap.nif.no/28535. Medlemskapet betales gjennom Norges idrettsforbund.

I tillegg til medlemskontingent kommer kursavgift på 250,- (søsken betaler 0,-). Kursavgiften følger skoleåret, dvs høst og vår. Dersom barnet begynner etter 1.januar er kursavgiften for vårsesongen 125,- (søsken 0,-).Kursavgiften faktureres gjennom Norges svømmeskole (tryggivann.no).

Det vil kunne bli endringer i måten medlemskontingenten og kursavgiften faktureres på etter krav fra idrettsforbundet.

Lisens til Norges svømmeforbund kommer i tillegg. Les mer om lisensen på http://www.svomming.no