Meny Lukk

Stor deltakelse på stevne i Hammerfest

Fredag dro 14 spente svømmere og 7 minst like spente trenere og reiseledere fra Nordkapp svømmeklubb til Hammerfest for å delta i årets IsbjørnSvøm. Det er lenge siden Nordkapp svømmeklubb har stilt med så stor tropp på et svømmestevne!

Det var Hammerfest svømme- og livredningsklubb som arrangerte stevnet som gikk over to dager og med deltakere fra hele fylket. Stevnet startet lørdag morgen for konkurransesvømmerne, og fra Nordkapp deltok fire 2012-jenter (Anine, Anniken, Elethe og Sophia). Det ble satt mange nye personlige rekorder, og Anine Horn Frantzen fikk en solid bronseplass på distansen 50 m bryst!

Det ble også arrangert et eget rekruttstevne hvor Nordkapp hadde hele 9 svømmere i alderen 7 – 12 år. Rekruttene Bastian, Elias, Emilie, Emily, Enja, Natalie, Niklas, Sara og Sigurd svømte 5 øvelser fordelt på lørdag og søndag. For de fleste var dette deres første stevne, og for mange første gang de svømte i et 25-meters basseng. De gjorde alle en kjempebra innsats og alle ble belønnet med en fin deltakerpremie.

Foruten selve svømmeøvelsene er det sosiale det viktigste med et slikt stevne og det er gjerne det barna og de voksne husker i etterkant. Overnatting på skole og leker er spennende for en som kanskje er borte fra foreldrene for første gang 🙂

Et slikt stevne koster svømmeklubben ganske mye i reisekostnader, men takket være Nordkapp Bilservice som sponset 3 leiebiler er det mulig å delta på stevner og samlinger rundt om i fylket. Neste stevne (og siste for sesongen) er sommerstevne i Alta 15-16.juni. Vi håper på like stor deltakelse på det stevnet.