Meny Lukk

Flott Mørkestidsstevne i Karasjok

Helga 3-5.november 2023 var 7 svømmere fra Nordkapp i Karasjok for å delta på årets Skabmavuodjan eller Mørketidsstevne. Stevnet samlet svømmere fra hele Finnmark og hadde både konkurransesvømmere og rekrutter.

Våre 7 svømmere dro av gårde fredag ettermiddag sammen med to voksne som reiseledere/sjåfører/trenervikarer. På grunn av sykdom kunne ikke de faste trenerne bli med, men Håvard Dahslett og Tom Christer Adriansen steppet inn og sørget for at våre svømmere fikk dra. Med to store leiebiler sponset av Nordkapp bilservice gikk turen mot Karasjok med et lite pitstop i Lakselv. Vel fremme ble det overnatting på Karasjok ungdomsskole sammen med svømmere fra Båtsfjord, Hammerfest, Kirkenes, Kjøllefjord, Lakselv, Alta, Tana, Vadsø og Vardø.

Anniken Jensen, Elethe Sandmo, Anine Horne Frantzen og Sophie Spoiala

Lørdag formiddag startet konkurransestevnet og våre svømmere gjorde god innsats og sørget for flere nye personlige rekorder. Deretter var det rekruttene sin tur og for noen av svømmerne var dette første gang de svømte i 25-meters basseng og første gang de konkurrerte.

Emilie Dahlslett, Lucas Mosling Johansen og Natalie Johansen Hidalgo

Lørdag ettermiddag ble det en svipptur over grensen for å kjøpe litt lørdagsgodteri til kveldskosen. Søndag morgen fortsatte stevnet og så etter en tidlig middag startet hjemturen.

Mat må sultne svømmere (og reiseledere) ha

Alle svømmerne fikk deltakermedaljer som bevis på at de hadde deltatt på årets Skabmavuodjan. Karasjok svømmeklubb er gode på stevner og vi reiser gjerne tilbake dit.